tiistai 22. lokakuuta 2013

Ruoka 21.10: Superfood tulokas

Tuollainen paketti tarttui matkaan tänään kaupasta. Jo jonkun aikaa olen lueskellut erilaisista superfoodeista, joita tulen myöhemmin lisäämään enemmänkin. Jään mielenkiinnolla odottamaan josko vaikka huomaisin ihan fyysisesti jotain muutosta olossa, tuon aloittamisen jälkeen.

Aamupala

Smoothie

Lounas

Maitorahka, banaani ja kaakaonibsit

Illallinen

Jauhelihapihvi, cheddar, pekoni, kananmuna, maustekurkut ja punajuuri

Välipala

Pähkinämarjasekoitus

Kalorit ~1600


Treenien osalta päivä oli kyllä valitettavasti pettymys. Tarkoitus oli lähteä aamulla uimaan, mutta Elielin tarhaanviennin jälkeen väsytti niin paljon, että menin nukkumaan ja en vaan kertakaikkiaan pääsyt ylös sängystä ennen kuin oli töihinlähdön aika. FAIL.

5 kommenttia:

  1. Moi!

    Tykkään blogistasi. :) Superfoodeja kanssa tulee jonkin verran itse harrastettua, kyllä ravinnetiheys on aina hieno juttu ruoassa.

    Treenaamisen kannalta olen huomannut hienoksi tuotteeksi MSM-jauheen, joka ainakin minulla vauhditti palautumista - lihakset eivät ihan helpolla enää kipeytyneet. Tekee ilmeisesti hyvää myös nivelille tms.

    Mukavaa alkuviikkoa!

    - Mai
    ilonpaiva.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkääjiä on näköjään jopa useampi :)

      Täytyy tutustua tuohon MSM-jauheeseen. Tarkoituksena on pikkuhiljaa muuttaa ruokavalio oikein superterveelliseksi.

      Poista
    2. ja mahtavaa alkuviikkoa myös sinulle Mai!

      Poista
  2. Mä ostin tossa kuukausi sitten kaakaopapuja, ja niitä yritin pelkisteen syödä sillon alussa. Jäi kyllä kokonaan, koska maku oli sen verran epämiellyttävä omaan suuhun.

    Pitää kyllä antaa uusi mahdollisuus ja totuttaa suu siihen. Ne on kuitenkin terveellisiä. Ja jos niitä rouhis ja käyttäis jonkun ruoan seassa, voisi sekin auttaa asiaan.

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että kukaan varsinaisesti tykkää siitä mausta aluksi pelkästään. Se on niin hemmetin voimakas. Itsekään en vielä noita kyllä mitenkään napostele. Mutta smoothiessa ja rahkan seassa se hyvä maku tulee esille ja ei ole niin vahva.

      Poista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)