lauantai 26. lokakuuta 2013

Haastetta

Painonpudotuksen loputtua on ainoa asetettu tavoite tuo pitkä rullaluistelu kesällä. Se tavoite on a) liian pitkän ajan päästä, ja b) liian iso, että siihen valmistautuminen olisi helppoa.

Tavoitteen tulee olla sellainen, että tiedät tarkalleen mitä pitää tehdä siihen päästäkseen.

Tämän vuoksi täytyy asettaa vielä monta välitavoitetta, jotka vaikeutuvat pikkuhiljaa kohden tuota huipennusta. Olen miettinyt jotain jo tälle talvelle:


  1. Cooper-testi:

    Tästä saa suoraa palautetta siitä, kuinka kunto kohenee, eikä tämän suorittamiseen mene kauaa. Aion juosta cooperin lähiaikoina, ja ensimmäisen tuloksen perusteella laittaa monta välitavoitetta siitä, kuinka sen pitäisi parantua.

  2. Finlandia-hiihto


    Tämä on jo vähän aikaa pyörinyt mielessä, ja mitä enemmän se pyörii, sitä enemmän haluan sen hiihtää. 50 km hiihto helmikuun loppupuolella olisi oiva motivaattori harjoitella sinne asti. En myöskän osaa oikein hiihtää, niin siinä tulisi opeteltua uusi laji. Finlandia-hiihdosta saa vähän alennusta, jos lähtee isolla ryhmällä: voi olla, että yritän järjestää jonkunlaista ryhmää sinne. Löytyykö täältä kiinnostuneita?

  3. Nike+ Kinect Fuel Print:


    Pelissä testataan kuntoa aina 4 viikon välein kuntotestillä: olen kirjoittanut tästä jo aiemmin täällä. Ainoa ongelma on se, että en tarkalleen tiedä kuinka paljon nuo tulokset parantuu mistäkin, joten tavoitteena tulee olla melko ympäripyöreä: kunhan parantaa jokaisen neljän viikon välein. Nyt, kun pikkuhiljaa alkaa olemaan niin polvet kuin olkapääkin parantuneina, voi tuon Kinectin pian ottaa taas treeniohjelmaan.

  4. Joku muu massatapahtuma talven aikana - mikä?

    Ehdottakaa ihmeessä jotain muuta kuin hiihtoa, mistä olisi talvella jonkinlainen suurempi tapahtuma.

Ehdottakaa ihmeessä muutakin, millä voi mitata urheilullisuuden parantumista?

2 kommenttia:

  1. Kiitos kommentistasi! Se oli niin napakka, että katsoin parhaaksi jakaa sen muun maailman kanssa. Toivottavasti et pahastu.

    http://ilonpaiva.blogspot.fi/2013/10/kuinka-lukijani-naytti-minulle-kaapin.html

    Mukavaa lauantaita! Muista saunoa.

    - Mai

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa! Tosin kirjoitin tuon vauva sylissä ja nopeasti, joten se ei ollut niin hyvin kirjoitettu kuin olisi voinut olla :D

      Mukavaa lauantaita myös sinulle!

      Poista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)