perjantai 11. lokakuuta 2013

Treeni 11.10.2013: Sports tracker sykevyö toimii!

Noniin, pienen työn tuloksena sain tuon sykevyön toimimaan. En saanut vanhaa puhelintani toimimaan, vaan sain tuon sports tracker sovelluksen toimimaan Nexus 7- tabletissani.

(Seuraa kertomus siitä, miten sain tuon toimimaan, jos ei kiinnosta, niin hyppää seuraavan kappaleen yli)

Miksi se ei muuten aikaisemmin toiminut? On hemmetin hyvä kysymys. On erittäin ärsyttävää tehdä työtä sen takia, että joku toinen on tehnyt työnsä huonosti / ei ole ajatellut asiaa loppuun. Ja siltä tässä tuntuu olevan kyse. Sports Tracker on nimittäin vain "merkitty" olevan soveltumaton Nexus 7 tabletille, ja näin ollen sen löytäminen Google Play kaupasta, tai asentaminen laitteeseen on estetty. Epäilin tällaista, koska laitteen "specsit" ovat tarpeeksi hyvät sovellukselle ja bluetooth (sykevyötä varten) löytyy. Joten kiersin tämän eston sillä, että huijasin Google Play-kauppaa luulemaan, että laite jolla sitä selaan on Nexus 4-puhelin, jota tuo sovellus tukee. Ja kas kummaa, toimii täydellisesti: ei ole kaatunut kertaakaan, sykevyö toimii, gps ja kaikki muukin toimii. Sports Tracker ei siis joko ole jaksanut puolessa tunnissa kokeilla toimiiko sovellus kyseisellä laitteella tai ei ole ajatellut, että kukaan sitä tabletilla käyttäisi. Tyhmää minusta, sillä laite on melko yleinen.


Ja tämän päivän treeni:



  • 1h 20min kävely työntäen lastenrattaita, 6km/h
  • Keskimääräinen syke 119, maksimisyke 148.


Kulutus: 676 kcal

Kaikki lihakset aikalailla hyvin rasittuneet, joten tästä päivästä oli hyvä tehdä "lepopäivä". Lastenrattaat muuten lisää mukavasti vastusta tuohon kävelyyn, ja varsinkin ylämäissä sykekin nousee kivasti. Ja oli kivaa, kun oli Eliel-poikakin mukana. Koko aikaa hän ei ollut rattaissa, vaan juoksenteli välillä ympäriinsä :) Mukava rauhallinen palautustreeni.

Myös Elielillä oli kivaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)