tiistai 29. lokakuuta 2013

Kiitos vinkistä: uudet uimalasit löytyivät!

Anonyymi kommentoija suositteli paikkoja, jossa uimalaseja kannattaisi käydä vertailemassa, kun postauksessani Uinti vaihtuu vapaalle valitin kipua, jonka uimalasien painaminen aiheuttaa. Tänään kävin hänen suosittelemassaan TYR-myymälässä Myyrmäessä, ja voin suositella kyllä uimahankintoihin: myyjä oli todella mukava ja ammattitaitoinen.

Uudet lasit löytyivätkin, eikä tarvinnut kovin monia edes kokeilla: nämä istuivat heti hyvin eikä ainakaan noin kuivana tuntunut samanlaista ikävää painetta, kuin vanhoissa laseissani. Heti tänään menen testaamaan ne ihan tositoimissa, ja kirjoittelen sitten olivatko oikeasti niin hyvät kuin miltä tuntuivat.

Päädyin Nest Pro Metallized-malliin, jossa on peilipinnat, eli sopii hyvin myös kesällä järvessä/uimalassa uimiseen:

Mukaan lähti myös uimalakki, jossa hyvä tsemppiteksti aina muistuttamassa ;)

Asiasta kukkaruukkuun, malli on erityisesti suositeltu triathloniin ja sellaisen suorittaminen on pikkuhiljaa alkanut hiipiä mieleen. Talvella tosin ei normaaleja triathloneita tietenkään Suomessa (tai lähellä) järjestetä, mutta tällainen löytyi pienellä googlettelulla: http://www.skeikampen.no/en/Activities/Upcomming-Events/Events1/Arrangementer-2014/Royal-Winter-Triathlon-Skeikampen-2014/

Eli talvitriathlon Norjassa (miksihän noita ei ilmeisesti juurikaan Suomessa järjestetä?): 20km juoksua, 30km pyöräilyä ja 30km hiihtoa, kaikki lumella. Siinä olisi haastetta kerrakseen. Sellainen siemen on nyt siis istutettu päähän. Marraskuun lopulla Norjaan?


2 kommenttia:

  1. Älä nyt ainakaan vielä marraskuussa mene lähtölinjalle seisomaan, siellä on kylmä seisoa monta kuukautta. Startti on vasta maaliskuun lopussa.

    Jotenkin itseäni paleltaa ajatuskin tuollaisesta kisasta. Mutta sinne vain, jos intoa riittää, voin kannustaa kaljalasin äärestä kotisohvalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AHAHA :DD Ajattelin kyllä maaliskuuta, mutta miksihän tuo marraskuu tuli tohon tekstiin?

      Poista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)