sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ruoka 13.10: Anopin luona kyläilemässä

Noniin, tänään meni vähän huonommin syömiset. Aamupala ja lounas olivat hyvät, mutta tämän jälkeen illalliseen oli liian pitkä odotus, ja tämä näkyi sitten suurempana annoksena. Ja olihan se anopin tekemä ruokakin aika hyvää... ja viinistä ei tietenkään voi kieltäytyä. Pidättäydyin kuitenkin noin 10cl:ssa ja jätin jälkiruoat väliin :)

Nuo illallisen kalorimäärät on niin hyvin arvioituja, kuin osaan.

Aamupala


250 kcal

Lounas

Maitorahka, raejuusto, puolukka, sitruunapippuri

310 kcal

Illallinen

Naudan pihvi, perunaa, porkkanaa, sienikastiketta, salaattia, raejuustoa, punaviiniä

950 kcal

Yhteensä: 1510 kcal

Meni muuten heti maha vähän sekaisin, kun söi tuollaisen annoksen. Ennen söin aina.


2 kommenttia:

  1. Moikka! Heitän pienen vinkin. Olet iso mies, tarvitset enemmän proteiinia ja kaloreita. Sun peruskulutus on varmasti reilu 2300kcal, siihen liikunta päälle. Ja syöt noin vähän. Olet todennäköisesti koko ajan säästöliekillä ja kulutat lihaksiasi. Tulos= Laiha läski:D. Jakaisin sinuna tuon iltasyömisen koko päivälle, kolmen tunnin välein jotain, niin jaksaa. Makrot vaikka niin, että hiilarit 150g, proteiineja 150-200g, loput rasvasta. Tsemppiä projektiisi.

    VastaaPoista
  2. Note taken.

    Ja toki olenkin tuota vähän miettinyt. Pyrin kuitenkin pitämään kovalla liikkumisella tuota BMR:ää korkealla. Tällä hetkellä tuntuu, että energiaa riittää ja urheilusuoritukset paranee jatkuvasti. Siihen asti, kun näin on niin jatkan samoilla linjoilla. Jos urheilusuoritukset alkavat huononemaan, niin pakko lisätä ruokaa ja liikuntaa..

    VastaaPoista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)