lauantai 12. lokakuuta 2013

Treeni 12.10: Mummiloihin ja takaisin

Aivan mahtava syyssää tänään. Lähdettiin aamulla Elielin kanssa käyttämään koiraa ulkona, ja siinä kesken lenkin keksittiin, että lähdetäänpäs käymään "mummiloissa".

Meillä on niin onnellisesti, että molempien (minun ja puolisoni Niinan) vanhemmat asuvat lähellä, ja vieläpä niin, että asuvat noin 100m päässä toisistaan. Matkaa mummiloihin on reilu 6km (jalankulkureittejä), joten se kävisi mukavasti tämän päivän treenistäkin, ajattelin.

Eliel tykkäsi ihan hulluna, ja leikki innoissaan molempien isovanhempien luona! Ja menomatkalla Eliel käveli (ja juoksi) osan matkasta, vetäen rakasta lelukuorma-autoaan, ja takaisintulomatkalla Eliel nukkui päiväunia. Eliel on nykyisin aika vaikea saada päiväunille, joten tämä reissu oli hyödyllinen siinäkin: poika nukahti kuin tukki heti, kun lähdettiin mummolan pihasta!

Yritin, varsinkin Elielin kävellessä (2,5-vuotiaan kävely ei ole yhtä jatkuvaa kuin minun, vaan sitä pysähdytään ihmettelemään kaikenlaista) pitää sykettä kokoajan vähän ylhäällä, joten hypin haara- ja pohjehyppyjä, kun oltiin pysähtyneinä. Vaikka näytinkin varmasti tyhmältä!

Tältä näytti Sports Trackerin (jäljempänä ST) mukaan mummolaan meno:


klikkaa, niin suurenee ;)

Eli vajaa 1,5h mentiin, keskisyke 113 ja lopussa otin pienen juoksusprintin, jolloin pulssi kohosi 159:ään.

Kaloreita kului ST:n mukaan 819.

Oranssi viiva on nopeus, sininen korkeus (merenpinnasta, en tiedä kuinka oikeassa) ja punainen syke, palkit ovat keskimääräisiä arvoja kilometrin aikana.
Pidin ihan hyvää reipasta vauhtia aina, kun Eliel oli rattaissa. Kun taas Eliel käveli (kilometrit 1, 5 ja viimeinen), sain pidettyä sykkeen suunnilleen yhtä korkeana. Hyvä!

Mummolasta takaisin:



Vajaa tunti, keskisyke 135 ja maksimisyke 164.

Kaloreita kului, jälleen ST:n mukaan, 719.


Nyt oli Eliel siis nukkumassa koko matkan ajan rattaissa, joten nopeus oli tasaisempi. Juoksin muutaman pienen spurtin kilometrien 4 ja 5 aikana (näkyy nopeudessa ja sykkeessä). Kun pääsin kotiin, olin ihan hiessä, hyvä hyvä!

Yhteenveto


Yhteensä kävelyä tänään: 13,12km
Aika: 2h 23min
Yhteensä kaloreita: 1538


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)