sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Treeni 13.10: Tältä näyttää kaikkensa antanut

Tänään oli tähän mennessä vaikeinta lähteä treenaamaan. Ei vain millään olisi huvittanut. Mutta se on ihan sama huvittaako, kun on kerran jotain päätetty, niin siinä pysytään. Ja pian ulos lähdettyäni itsetuhoinen ajatus laiskottelusta oli sirpaleina.

Tänään lähdin ensimmäistä kertaa juoksemaan (siis tämän huippukuntoprojektin aikana), ja ei tämä viimeiseksi kerranksi jäänyt. Toisaalta juoksu näiden liikakilojen kanssa ei ole erityisen mukavaa: syke nousee väkisinkin kovin korkealle ja ei vaan pysty juoksemaan koko aikaa, vaan välillä menee kävelyksi. Mutta toisaalta ei sen pidä mukavaa ollakkaan: Pain is weakness leaving the body!

En tiedä oliko jalat edellispäivien pitkistä kävelyistä rasittuneet vai onko juoksu todella niin raskasta, että välillä tuntui, että jalat pettää alta. Polvet ei kuitenkaan tuntuneet rasittuvan yhtään, mikä on hyvä. Pitää kuitenkin vähän tarkkailla nyt tämän harjoituksen jälkeen jalkoja, että viitsiikö sitä vielä juosta, vai odottaako sitä vielä muutaman kilon pudotusta.

Sports Tracker kertoo harjoituksesta seuraavaa:

152 keskisyke ja 168 maksimi (spurtin aikana), 648 kcal


Kuten sykkeen vaihteluista näkyy, ei vaan pystynyt koko aika juoksemaan...

Tässä vielä todisteita siitä, että kaikkeni annoin:


Fiilis on aivan mahtava! Jälleen kerran onnistunut harjoitus.

Yhteenveto:

Laji: Juoksu
Kesto: 42min 20sek
Keski- ja maksimisyke: 152/168

Kulutus: 648 kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)