tiistai 15. lokakuuta 2013

Vihdoin ihana lihassärky! Ja oletko jo nähnyt Breaking Bad:n?

Kovan treenaamisen rasitus alkaa vihdoin tuntua, jalan lihakset ovat kipeät. Muistan jääkiekkoajoiltani, kuinka tämä ihana kipu oli lähes viikottaista. Ja nyt se on tullut takaisin!

On minulla jo aikaisemmin ollut sellasta pientä rasittuneisuutta eri lihaksissa, mutta nyt molemmat pohkeet ja reidet ovat ihan lopussa. Eikä kuitenkaan niin, että ei pystyisi normaaleja arkiaskareita hoitamaan, vaan niin, että kokoajan tunnen pienen muistutuksen siitä, että nyt on saanut jalat tehdä töitä.

Olen aina pitänyt tästä tunteesta, se on vaikea selittää, mutta jollain tapaa tuntuu siltä, että se mahtava fiilis, mikä on aina heti harjoittelun jälkeen, vain jatkuisi ja jatkuisi.

Nyt vain lepoa jaloille, ja nautitaan tästä niin kauan kuin se kestää :)

Päätin, että tämä viikko on muutenkin treenattu nyt tarpeeksi kovaa, ja otan tämän päivän täysin levolle, eli ei varsinaista treeniä tänään. Tuo 500 kcal /päivä (eli 3500 kcal/ viikko) treenaustavoite, kun on jo ylittynytkin.

Myöhemmin tänään teen vielä viikkoraportin, missä arvioin sitä miten tämä viikko on mennyt syömisten ja liikkumisen osalta. Ja huomenna on sitten punnituspäivä, niin nähdään se todellinen tulos.



Loppuun vielä pakko lisätä täysin mihinkään liittymätön kommentti: jos et vielä ole, niin aloita heti Breaking Bad:n katsominen! Se on parasta, mitä televisiosta on ikinä tullut. Ja parhaat jaksot ei kalpene parhaiden näkemieni elokuvien rinnalla. Sarja ansaitsee kaiken ylistyksen.




Kertokaa ihmeessä kommentteissa oma mielipiteenne siitä, miksi Breaking Bad on maailman paras tv-sarja ;)

2 kommenttia:

  1. Breaking badistä en tiedä mitään, mutta lihassärystä kyllä! Se on aivan ihanaa! Tietää että on tehnyt jotain, ja kipeitä lihaksia venyttäessä syntynyttä tunnetta voisi kuvailla euforiseksi.

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)