keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ruoka 30.10

Aamupala

Smoothie (banaani, spiruliina, kaakao, punainen viinimarja, vesi)

Lounas

Tuossa on vähän reilu teelusikallinen spirulinaa,
ja koko salaatti on ihan sinistä :D
Maitorahka, mustikka, kaakaonibs

Välipala

Yksi pekonisiivu

Illallinen

Kuvan salaattiannos: perus salaattipohja, paljon fetaa ja vähän spiruliinaa

Iltapala

Yksi jälkiuuni ruispala, oivariinia, paljon juusto ja pepperonia


Kalorit ~1600

7 kommenttia:

  1. Kuinka ihmeessä pärjäät noin vähällä ruokamäärällä? Mun on pakko syödä kaksi lämmintä ateriaa päivässä ja söin silloinkin kun laihdutin. Pieniä annoksia tietysti ja paljon kasviksia, mutta silti.

    -Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kyllä oikeasti ollenkaan nälissään joutunut olla :) Tai, jos tulee nälkä, niin nappaan jotain sitten aina: esim. tuon pekonisiivun :D

      Eihän sitä lämmintä ruokaa mihkään tarvitse: raakaruoka käy hyvin. Pelkkä tottumiskysymys :)

      Ja tuossa salaatissa esim. oli oikeasti aika paljon fetaa, kun oli niin vähän tuolla jääkaapissa, että piti lisätä kaloreita jotenkin :D

      Poista
    2. Joo, kukin tyylillään tietysti :) Ja jos vaan kaloreita tuijottaa, niin sittenhän se on periaatteessa sama, mistä ne tulee. Laihtuuhan sitä vaikka pelkkää karkkia syömällä kunhan vaan kokonaiskalorit jäävät kulutusta vähemmäksi :D Ei siis sillä, että sun safkoissa olisi mitään epäterveellistä, pisti vaan silmään että en itse jaksaisi noin vähillä ruoilla urheillakaan, saati että noiden avulla pitäisi vielä palautua, mutta jokainen tyylillään ja pääasiahan se on että itselle sopii ja oma vointi on hyvä ja paino putoaa :)

      Poista
    3. Juuri näin!

      Itseasiassa vähän aikaa sitten luin kokeilusta, jossa todella lihavat söivät (lääkärin valvonnassa) pelkästään vitamiinit, suolat ja muut mineraalit: 0 kaloria

      Pärjäsivät hyvin, terveys parani ja paino putos (ja itseasiassa juurikaan mitään "säästöliekki"-efektiäkään ei havaittu): keho sai kaikki tarvitsemansa kalorit kertyneestä rasvasta.

      Varmaankin jos yhtälöön lisää vielä urheilun tosin, ei keho pysty polttamaan rasvaa tarpeeksi nopeasti...

      Poista
    4. löysinpäs etsimisen jälkeen tuon linkinkin: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2495396/

      Eli kyseessä olikin vain yksi mies, mutta tämä oli syömättä 382 päivää, saaden vain mikroravinteet ja ei yhtään kaloreita. Huonoja vaikutuksia tämän terveyteen ei havaittu.

      Poista
    5. Ihan mielenkiintoista. En lukenut kauhean ajatuksella joten jäi epäselväksi (vai mainittiinko edes) että onnistuikohan muuttamaan elintapojaan pysyvästi jahka toi testaus on ohi. Se taitaakin olla ihan toinen tarinansa sitten :) toivottavasti kadotetut kilot pysyivät kuitenkin poissa!

      Poista
    6. Aika hyvin sai. Yksi seuranta tehtiin, viiden vuoden päästä ja mies oli lihonut noin 8 kiloa takaisin. Tuon 382:n päivän aikana mies siis laihtui n. 125 kiloa.

      Tuohan on tietysti kaikista tärkeintä, että elämäntapoihin tehdään pysyvä muutos. Ja uskon, että tärkeintä siinä on nimenomaan kesto. Ei mitään kahden viikon pyrähdysmegadieettejä, vaan pitkäaikainen kuuri, jonka aikana ehtii itsekin jo muuttua niin, että ei enää tunnu pahalta... Voin vain kuvitella sitä nälän tunteen määrää tolla miehellä ensimmäisinä viikkoina :D

      Poista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)