keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Aamu-uinnille!

Tämän päivän treeninä toimi melko kevyt 1,5km uintilenkki ennen töitä.

Ei ihan päässyt niin aikaisin hallille kuin oli tarkoitus, ja sen takia ei ehtinytkään kuin vaivaiset 40 minuuttia uimaan. Lisäksi olikin melko moni muu myös päättänyt tänä aamuna raahautumaan uimaan. Ja en tiedä miksi, mutta hallin hitain mummo oli uimassa "nopeat uimarit"- radalla. Noh, olen aina ollut positiivisuuden puolella ja mikäs siinä, ei omien taitojen pieni yliarvioiminen yleensä ole pahitteeksi!

Väen paljous tarkoitti joka tapauksessa sitä, että kovin rauhassa ei saanut uida: mikä johti vähän hitaampaan keskinopeuteen kuin mitä olisi yksin voinut painaa. Mutta harjoituksesta itseasiassa tulikin ruuhkan takia raskaampi: kun piti mennä aina nopeasti ohi (että kerkesi ohi ennen kuin törmää vastaantuleviin) niin uinnista tuli kunnon intervalliharjoitus. Keskivauhtia, hitaasti odottaen ohituspaikkaa ja täysillä ohi. Ja sitten taas keskivauhtia, jne...

Eli ihan mukavan treenin siinä sai tehtyä ja nyt aika mutulla, kun arvioisin niin sanoisin, että 500-600 kcal siinä kului. Mennään rapsaan vaikka tuolla 500 kcal, mieluummin varman päälle!

Myöhemmin tulee kuvat ja aamun punnitus! Stay tuned.

Odotellessa tarkasta vaikka nämä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)