torstai 14. marraskuuta 2013

"It doesn't have everything the body needs"


Tuli tuo pätkä mieleen, kun aamupalaa vetelin naamariin. Ravitseva kasa maitorahkaa, banaania, punaviinimarjoja, kaakaonibsejä, spirulinaa ja vähän hunajaa makeutukseen.

Vasemmalla sekoittamaton setti ja oikealla sekoitettu
Herkullisen näköinen annos tuossa vasemmalla, oikealla ei sitten enää niinkään. Yksi teelusikallinen tuota spirulinaa värjää koko setin ihan sinivihreäksi. Minulle ei niin ruuan kauneus tai rumuus merkitse, toki kaunis annos näyttää herkullisemmalta, mutta jos se ruma maistuu paremmalle, niin syön kyllä ennemmin sen. Eikä tuo spiruliinan maku niin paha ole, ongelma siinäkin on ennemminkin se, että se maku on yhtä voimakas kuin tuo väri. Eli yksi teelusikallinen spiruliinaa, niin koko annos maistuu sille. Ja valitettavasti ei se nyt niin herkullistakaan ole, että se olisi hyvä juttu. Ei, vaan kyllä tuossa joutui vähän tekemään töitä, että tuon sai alas. Kotona on opetettu, että lautanen syödään tyhjäksi.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että ei ruoan syöminen saa työtä olla, vaan siitä pitää nauttia. Ja tämän takia seuraava spiruliinapurkki, jonka ostan, on tabletteja, jotka voi kätevästi veden kanssa sujauttaa alas. (Sen verran pihi olen, että jo ostetut jauheet kyllä vedetään alas. Onneksi smothiessa tuo menettelee.). Ja sen verran ihmeainetta tuo spiruliina on, että en raaski enää jättää sitä kokonaan pois.

Energiaa tuosta annoksesta kyllä sai, ja sen jälkeen jatkuikin matka taas sulkista pelaamaan.

Paisti vs Laarditaistelija vol 2. 


Kehitystä on tapahtunut. Toisinaan pystyin jo vähän pistämään kampoihin, eikä voitot vastapuolelle enää irronnut niin helposti, kuin viime kerralla. Irtosivat kuitenkin, eli vielä on töitä tehtävä. Monessa erässä kuitenkin jo johdinkin ajoittain ja viimeistä erää pystyi melkein jo kutsumaan tiukaksi. Ei se enää montaa pelikertaa vaadi, että pääsen samalle tasolle :)

Erittäin hyvä treeni siitä myös tuli: lämmittelyineen kaloreita kului 1014 ja aikaa 1h 20 min. Oli niin tyhjää, eikä kukaan tullut häätämään, niin pelattiin siinä vähän yliaikaa. Lämmittelystä käy hyvin juoksu hallille, joka on juuri sopivan vajaan 10 minuutin juoksumatkan päässä.

Kovan treenin jälkeen on tärkeää saada lihaksille suht nopeasti vähän ravintoa, joten mukaan tarttui taas myös tällainen:


Kaloreita tuossa ei juuri ole, mikä tarkoitti kotiin päästessä jo nälkää. Ja aamupalan pettymyksen jälkeen teki mieli jotain hyvää, ja oikein kunnon annosta. Niin väsäsinpä itselleni salaatin:

Salaattia, kurkkua, tomaattia, fetaa ja broieleria. Kyllä maistui!

Tästä on hyvä jatkaa pikku siivouksella, jonka jälkeen ajattelin ottaa pienet päikkärit. Hyvää torstaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. No kieltämättä toi spirulina rahkan seassa ei välttämättä ole kaikista esteettisin luomus :D mutta väliäkö sillä jos on terveellistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maku ja terveys ensin, sitten kauneus :) Onnistuin tänään tekemään kyllä parhaan spirulinasmoothien ikinä, oli ihan nannaa!

      Poista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)