sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Onneksi olkoon anoppi 60v!

Noniin, tänään oli mättöpäivä, mutta se sallittakoon, kun joku täyttää pyöreitä. Todella mukava päivä omien vanhempien, tyttöystävän vanhempien ja koko perheen kanssa ollut tänään, anopin 60-vuotissynttärikahveilla/kekkereillä. Kuten olen aiemminkin jo maininnut niin mitään nollalinjaa en herkkuihin ole ottanut (ja en sellaiseen uskokaan, koska kyllä ajoittainen juhliminen kuuluu hyvinvoivan ihmisen elämään), ja tänään niitä sitten sai oikeasti hyvällä omalla tunnolla, hyvässä seurassa ja ennen kaikkea todella nauttien yllin kyllin mättää. Kiitos vielä Kerttu todella hyvistä tarjoiluista ja vielä kerran onnea!

Tämän päivän sapuskat:

Aamupala

Kaksi jälkiuuniruispalaa, oivariinia ja juustoa

Lounas

Spagetti ja jauhelihakastike (toissapäiväistä)

Herkkuvälipala

Suklaata, kinuskikuorrutteista täytekakkua, kuivakakkua, karjalanpiirakkaa




Tarjoiluja tänään:















Alkoholi

Skumppaa, punaviiniä, konjakkia. Ehkä 7 annosta. Hyvin harvoin tulee otettua, ja nyt kuten sanottu, oli hyvä syy. Mahtavaa :)

Illallinen

Sienikeittoa, lohikiusausta, salaattia, kurkkurelissiä. Todella hyvää myös!


Kaloreita tuli tänään reilusti. Todella vaikea arvioida, mutta veikkaisin, että jotain noin 3000.


Kävely kotiin

Oli todella hyvä mieli, kun kahvittelut loppuivat ja kotiin piti lähteä, niin päätin, että se on hyvä kanavoida aktiivisuuteen ja lähteä kävellen kotiin. Siinä tuli sitten mukava kevyt liikuntakin sitten tälle päivälle! Kaloreita veikkaisin, että siinä kului noin 600.


Nyt olen sen verran mukavuudenhaluinen, ja en usko, että tässä pikkuisessa hiprakassa edes kovin järkevää tekstiä saisin ulos suollettuakaan, että "Toimivat tavoitteet"-sarjan seuraava osa ilmestyykin vasta huomenna.

Hyvää yötä kaikille!

2 kommenttia:

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)