lauantai 16. marraskuuta 2013

Ruoka 15.11:


That's it. Muuta en syönyt, ja nälkä ei ole ollut. Tai okei, salaattia otin lisää, mutta en kanaa, juustoa, enkä pekonia, mistä suurin osa kaloreista tuossa tuli.

Tänään tyttöystävä teki ruoat (lounas ja illallinen) ja olipa muuten erittäin hyviä molemmat! Varsinkin tuo illallinen: Salaattia hunajameloneilla, avokadolla, paistetulla sipulilla, paistetulla vuohenjuustolla, kanalla ja pekonilla. Varmasti top5 ikinä syömistäni salaateista!

Toinen positiivinen asia: onnistuin tekemään spirulinasta ihan herkkusmoothien! Tuossa kolmannessa kuvassaoleva smoothie sisälsi 2 teelusikallista spirulinaa, purkin maitorahkaa, reilusti mustikoita, banaanin ja vettä. Todella hyvän makuista, taidan tehdä aamupalaksi ihan samanlaisen setin. Tänään se toimi hyvänä palautusjuomana lenkin jälkeen.

Erittäin hyvä ruokapäivä! Kaloreita ehkä noin 1800.


5 kommenttia:

  1. Täytyykin kokeilla tota smoothieta - kaapissa lähes käyttämätön spirulinapurkki. Se on niin hemmetin leväisää, tosi vaikea saada alas. Kerran vedin väkipakolla pelkkään veteen sekoitettuna ja meinas laatta lentää joka kulauksella, ja kerran laitoin muistaakseni ananas-pinaatti-smoothieen (silloin oli hiukan parempi makuelämys, mutta jonkinlainen kammo on jäänyt spirulinaa kohtaan..). Ei sitä roskiinkaan viittis heittää, ehkä sisuunnun ja valmistan heti aamulla smoothien. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko hyvä aamupala? :)

      Itsekin kokeilin kerran pelkkään veteen ja ihan hirveäähän se oli...

      Poista
    2. Aamupalalla vielä jänistin, mutta äskettäin tein satsin. :) Kyllä se leväisä maku puski läpi, muttei läheskään niin pahasti kuin aiemmissa sekotuksissa. Eli jee, spirulina pääsee ruokalistalle! :) Laitoin kaksi teelusikallista jauhetta, purkin rahkaa, puolitoista banaania, 200 grammaa mustikoita ja pari desiä vettä. illaksikin siis jäi. :P Kiitti hei vinkistä sulle!

      Poista
    3. Melkeen unohtui vastata :/

      Kyllä se spirulina siinä joo maistuu, mutta olen yllättäen huomannut alkavani tykkäämään siitä mausta, ja voin pikkuhiljaa alkaa lisätä määriä jopa!

      Poista
  2. Moi! :) Olisin kiinnostunut kuulemaan näkemyksesi maailman ultimaattisesti parhaasta lemppariaamiaisestasi, joten haastoin sinut aamupalapostauksen tekoon:

    http://ilonpaiva.blogspot.fi/2013/11/haaste-taydellinen-aamiainen.html

    Kiitos jos osallistut, hauskaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)