keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Ei, kun juoksemaan! Ja pedon kanssa kävelylle!

Pitkästä aikaa tuli heitettyä vähän kovempi treeni. Ja mikä fiilis, aivan mahtava. Käytiin broidin kanssa juoksemassa ja jälleen tuntui, että eteenpäin on menty. Juoksu tuntui koko matkan ajan, jota kuienkin 9km kertyi, tosi kevyeltä ja pystyi jopa juttelemaan koko matkan ajan. Mikä oli muutenkin tosi kiva, koska ei oo broidin kanssa tullut, varsinkaan kahdestaan, paljon aikaa viime aikoina tullut vietettyä.

Tältä näytti sports-trackerissä:


Eli kaloreita paloi juoksun aikana 866, ja aikaa meni 1h 3min. Sykkeet pysyi aikalailla kokoajan tuolla 150 tuntumassa. Opin muuten tässä senkin, että kyllähän tästä läheltä sittenkin löytyy erittäin hyviä juoksureittejä, joen varrella todella hienoissa maisemissa, katsotaan, jos joskus jaksan napsia jotain kuviakin sieltä.


Loppuun otin palautukseksi pikkusen kävelyn, 1,5km ja kaloreita siinä meni 128.

Eli yhteensä kaloreita 994, ihan jees! Ja aikaa meni noin 1h 20min. Yhteenvetona mahtava treeni ja heti viikonloppuna olis tarkotus lähteä uusiks juoksee velipojan kanssa :)

Huomenna muuten Laarditaistelijan, eli Laarditaistelu-blogin kirjoittajan kanssa pelaamaan sulkista! Katsotaan mitä siitä tulee, viime kerrasta on jo aikaa.. Erittäin siistiä saada blogittamisen kautta uusia treenikavereita!

Asiasta kukkaruukkuun, piti lainata broidilta sulkismailaa, ja oltiin sovittu, että otan sen messiin, kun juostaan takas sen kodille. Noh sehän unohtui ja lähdin sitten koiran kanssa hakemaan sitä sieltä vähän myöhemmin.

Ja, olen huomannut tämän jo aiemmin, mutta nyt etenkin, kun laitoin musiikit korviin ja kävelin koiran kanssa..



Sitä mukaa, kun kunto kohenee, niin alkaa yhä kovempaa iskemään vanha lemppari, Iron Maiden. Pätee oikeastaan kaikkeen metallimusiikkiin, jonka ihanuuden olen jälleen löytänyt, mutta etenkin tuohon nostalgisia muistoja herättävään jäätävän kovaan bändiin! Pitkästä aikaa sai siinä koiran kanssa kävellessä sellaiset superfiilikset tosta yllä olevasta albumista, että oli pakko vähän kierrellä kotiin takaisin mennessä, että ehtis kuunnella vielä yhen biisin... Ja nyt se soi täällä kotona. Eli mitä kovempi treeni, sen kovempi musa vissiin! ;)

Puoliso muuten arvostaa, se kun ei vielä oo ihan niin hyvässä kunnossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)