torstai 7. marraskuuta 2013

Ensimmäinen sulkis

Niin kuin eilen jo mainostinkin, niin tänään oli sulkiksen vuoro. Erittäin hyvä lisätä mahdollisimman paljon urheilulajeja, jo pelkästään motivaation säilymisen kannalta. Ja itse olen sitä paitsi melko kilpailuhenkinen ihminen ja olikin ollut jo vähän ikävä tuota pelaamista, eikä vain itseään vastaan taistelemista.

Tosiaan toisen blogittajan, Laarditaistelijan eli Laarditaistelu-blogin kirjoittajan, kanssa oltiin pelaamassa, ja oli niin hyvää peliseuraa, että sovittiin saman tien seuraavat pelit ensi viikolle! Erittäin kiva juttu.

Oma peli näytti, varsinkin alussa, juuri siltä miltä sen kuvittelisikin monen vuoden tauon jälkeen, eli turpaan tuli, mutta ei se mitään. Loppua kohti peli jo vähän parani ja katsotaan, josko sitä pian saisi ihan kunnon haasteen sinne vastustajalle. Tai tottakai saan ja voitankin vielä, sehän sen asenteen täytyy olla! Sitä paitsi eilen pikkubroidille sulkiksen mainitessa, hänkin sanoi voivansa joskus lähteä pelailemaan, niin voin käydä vähän treenaamassa ;)

Kyllä tuo sulkis on ihan kunnon treeniä myöskin, tällä kertaa oli tosin ilmeisesti akku sitten päässyt sykevyöstä loppumaan, eli ihan arviolla mennään, mutta lämmittelyineen ja jäähdyttelyineen luulisin, että noin 700 kaloria tuossa kului.

Nyt nautin tästä treenin jälkeisestä endorfiinipiikistä rauhassa sohvalla :)

Edit: Tuli iltapalaksi heitettyä vielä koiran kanssa yli tunnin lenkki (jälleen Iron Maidenin tuomasta inspiraatiosta puolivahingossa). Oiskohan siinä 500 kcal kulunut vielä lisää :)

Nyt taas sohvalla nauttimassa..

8 kommenttia:

  1. Kiitos! Oli huippua, ja ensi kerraksi hion uuden taktiikan, taistelu on oleva kovaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vielä enskerralla voitat, mutta... Huomenna yhen kaverin kans treenaamaan ;)

      Poista
  2. Upeaa! Voisi itsekin taas kokeilla jotain uutta lajia. :)

    Meidän treeni- ja kirjoitustyylistä kyllä huomaa yhden perustavanlaatuisen eron välillämme: Oma kilpailuviettini taas on naurettavan alhainen. :D Tämä pitää minut perusonnellisena, mutta toisinaan vähän pysähtyneenä - mm. tämän takia olen yrittänyt iskostaa itseeni vähän tavoitteellisuutta. Olen kyllä toisaalta vähän perfektionisti, ja nautin menestymisestä, mutta sellaista suuruuden tai itsensäylittämisen janoa ei varsinaisesti ole.

    Ensi kerralle laittaisin kyllä vielä rahani Taistelijaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo välillä se olisi ihan hyvä, jos se ei ihan niin kova olisi itsellänikään. Vaikka toisaalta häviämisen vihaaminen on kyllä hyvä ja olen tyytyväinen, kun huomaan vanhemmassa pojassa jo samaa kuin itsessä :P Itseni kohdalta vain tiedän, että hyvään häviämiseen kouluttaminen saattaa olla hiukan hankalaa, jos poika alkaa sitä kunnolla vihaamaan ;)

      Itseään vastaan ei tietenkään saa lyödä vetoa, eli minä voitan ensi kerralla!

      Poista
    2. Hahaa...ai tästä saadaankin sulkispiirin lisäksi käyntiin vedonlyöntibisnes! Kun tää menee tällaseks, niin mäkin hommasin itelle treenivastustajan, jonka kanssa käydään hiomassa taktiikkaa ennen ensi viikon bloggarimatsia. Katsotaan, miten kertoimet kehittyy...

      Poista
    3. hahah, joo täytyy vaan varoa, ettei jäädä kiinni: laiton vedonlyönti ei ole poliisin mieleen ;D

      Poista
  3. Mahtavaa että blogin kautta löytyy ihan treenikavereita! Minäkin tahtoo! :D

    Mutta joo, kilpailuhenkisyys on tuttu juttu. Nimimerkillä en-saa-enää-kavereita-megazoneen.

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Itsehän olin aikoinaan ihan pro megazonessa, kävin kisoissa ja kaikkea. Se on ihan hauskaa, mutta eihän siitäkään huvikseen ammuskelusta mitään tule, vaan aina pitää olla paras!

      Poista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)