tiistai 12. marraskuuta 2013

Aamusulkikset

Nyt ollaan taas astetta valmiimpia seuraavaan bloggaajien taistoon, eli torstai-aamuiseen Paisti vs Laarditaistelija - sulkismatsiin. Ainoa ongelma on, että siinä kun oltiin aloittelemassa pelejä, niin arvatkaapa kuka oli lopettelemassa? Siellähän se Laarditaistelijakin oli treenaamassa. Vitsit sikseen, kyllä tuntuu, että vähän kehitystä on tapahtunut, vaikka edelleen liian usein tapahtuu ihan käsittämättömiä mokia, mutta harjoittelulla niistä päästään, uskoisin.

Tänään tuntui huomattavasti kevyemmältä kuin viimeksi, ja sitä sykekäyrätkin kertoi treenin jälkeen. Mahtoikohan johtua vastustajasta, vai siitä, että lihakset eivät juurikaan enää olleet hapoilla, en tiedä. Tunti oli siis aikaa pelata ja ennen peliä lämmittelyksi kevyt hölkkä hallille, yhteensä 1h 10min treeniä ja 747 kcal kulutusta.

Ostin sulkiksen jälkeen palautukseen tällaisen proteiinijuoman, ja täytyy sanoa, että oli kyllä paremman makuista kuin nuo Gainomaxit, mitä on pari tullut juotua.


Nyt nautitaan taas endorfiinipiikistä :) Erittäin hyvää tiistaipäivää kaikille!

3 kommenttia:

  1. Joo, mähän jäin oman treenin jälkeen salaa hetkeks siihen verhon taakse vakoilemaan, mitkä sun heikot kohdat on kentällä, ja ne on kaikki nyt ylhäällä, ja taktiikka hiottuna. Ja se mun harjotusvastustaja oli vanha kilpaurheilija ja valmentaja, sen kanssa hiottiin mun peli kuntoon. Mun torstain peli ei anna vastustajalle armoa!

    VastaaPoista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)