perjantai 8. marraskuuta 2013

Sulkis pt. 2

Ei ollut niin hyvää tuo minun sulkis, kuin olisi tarkoitus, eilen. Eli treeniä treeniä. Oli kyllä taas mukavaa, ja nyt oli vastuskin paremmin itselleni sopiva. Voitin jopa pari erää.

Ja nyt oli sykevyökin mukana:

lämmöt, eli kävely hallille

sulkis

Enemmän näyttäisi noita kaloreita kuluvan, kuin mitä eilen olin arvioinut: 668 sulkis ja 124 lämmittely. Yhteensä siis 792 kcal.

Kävelin myös hallilta kotiin, mutta niin älyttömän hitaasti jalat aivan hapoilla, että sitä ei miksikään treeniksi voi edes kutsua... :D


Näyttäisi nuo sykkeet pysyvän tuolla 130-150 välillä suurimman osan ajasta (lukuunottamatta taukoja), mikä todennäköisesti tulee kyllä muuttumaan, kun taidot kasvavat ja rallit pitenevät. Loppuun oli tänään pieni pyrähdys, kun oli kiire ennen vuoron loppua ja se selvästi vaikutti myös sykkeeseen.

Todella hyvät oli pelit myös tänään, ja pientä kehittymistäkin alkoi jo näkymään. Jalat siis ovat nyt aivan p*skana, mutta sillain hyvin, mitään muita ku lihaskipuja ei tunnu. Eli nyt alkaisi tuntumaan siltä, että kaikista urheiluvammoista on päästy eroon, mikä on äärettömän positiivista! Huomenna jotain kevyempää, kun ei jalat jaksa, ehkä uintia.

Hyvää yötä!

PS. Kirjoitettu väsyneenä, huomaa varmasti tekstistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)