torstai 12. joulukuuta 2013

Toinen paastopäivä

Tänäänkin oli herkkuruokaa ja pakkohan sitäkin oli maistaa. Onneksi tuo kalkkuna on kovinkin vähäkalorista (90kcal/100g), niin että vaikka sitä ehkä 300g menikin, niin kyllä tässä alle 1000 kcal jäätiin silti tänäänkin. Lisäksi söin pari muikkua lounaalla ja sitä spirulinaa reippaasti.

Ei tämä paastoaminen ihan helppoa kyllä ole, varsinkaan, kun työ, mitä koti-isinä teen on melko suurelta osin syöttämistä. No, epämukavuusalue se on tämäkin.

Lisäksi olen huomannut, että noustessa ylös saattaa ihan pikkuisen huimata, mikä varmaan johtuu alhaisesta verenpaineesta? Tai niin muistelisin. Samaa vaivaa on ollut joskus teininä myös, ja ei se ainakaan vakavaa ole. Ehkä voisin hippusen suolaa lisätä vielä tähän paastoruokavalioon, josko sillä olisi pieni vaikutus ja kaloreitahan siinä ei ole.

Muuten on mennyt ihan hyvin, olo on hyvä. Ihan tyytyväinen olen myös tähän päivään kaksi, joskin haluan kyllä tämän viikon aikana ainakin yhden päivän onnistua täysin ilman noita ylimääräisiä ruokia. Tuoremehua saa ottaa pari lasillista vaikka sitten, jos on pakko :)

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)