lauantai 7. joulukuuta 2013

Sulkisskilssit paranee

Ei enää tullut yhtään niin pahasti turpaan, kuin aluksi, tai edes viimeksi. Muutama kerta vielä, niin kyllä sieltä alkaa niitä erävoittoja tulla. Pakkohan niitä on.

Oli muuten melkoinen tuo episodi tänään tuo koko sulkis. Olin jotenkin onnistunut sekoittamaan tunnit päässäni niin, että luulin vuoron olevan tuntia myöhemmin, kuin se todellisuudessa oli, ja sainkin sitten puhelun Laarditaistelijalta, kun vuoron pitäisi jo alkaa. Nopeasti kamat kasaan ja täysillä juosten reppu selässä hallille. Tai mutkan kautta, koska unohdin mailan (mailan?! Joo, mailan) kotiin ja piti hakea se. No, sain ainakin hyvän alkulämmön siinä sitten.

Sykevyötä ei nyt ollut mukana, mutta lonkalta heitän, että 600 kcal paloi ja tunti siinä meni.

4 kommenttia:

  1. Sulkkis on huippukivaa, mäkin kävin tänään pelaamassa! (tai siis eilen lauantaina, hyi kun kello on jo paljon) :) Missä päin käytte lätkimässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihan huippua joo! :)

      Foreverissä käydään pelailemassa Hiekkaharjussa :)

      Poista
    2. Mä en kestä! Miks kaikki Foreverit on paremmin varusteltuja kuin mun?!? (käyn siis Myllikässä salilla, nyrkkeilemässä ja ryhmäliikunnassa) Joissain on sellaisiakin hienoksia kuin vesiliikuntaa ja näköjään sulkapalloakin. En ala. ><

      Poista
  2. Reippaasti kyllä mies ampaisi hallille, kun komento kävi, ja tuollahan saa hyvän alkulämmön päälle, kun juoksee täysillä kentälle. Toimiva aloitus matsille!

    VastaaPoista

Anna palautetta, kysy, tsemppaa tai valita. Mitä vain, vastaan mielelläni :)